Xbox 360 hardware voor de feestdagen

Met kerst in aantocht heeft Microsoft aangegeven wat er aan hardware nog op de markt zal komen, evenals wanneer en voor welke retailprijs. Deze gelden allemaal voor Engeland, dus het zou kunnen dat de prijzen licht gaan afwijken hier.

Verkrijgbaar vanaf 17 november

Een aantal nieuwe faceplates. Er zullen voor de prijs van £14,99 (ongeveer €22,30) drie faceplates verschijnen van oa Halo en Viva Piñata.

Verkrijgbaar vanaf 24 november

De Wireless headset. Als je de draad van de headset ook te kort vindt en voortaan draadloos wilt communiceren is dit je ding. De retail prijs bedraagt £34,99 (ongeveer €52,04)

Verkrijgbaar vanaf 1 december

De Wireless racing wheel met Force Feedback. Microsoft eigen racestuurtje speciaal gemaakt voor games als Project Gotham Racing 3, kopers krijgen namelijk een exclusieve Force Feeback-versie van de game. Adviesprijs: £89,99 (ongeveer €133,85)

De HD-DVD speler. Er is een hoop om te doen geweest, maar voorlopig is het apparaat exclusief te gebruiken voor films. Meegeleverd wordt de film Peter Jackson's King Kong (voor een gelimiteerde tijd) en de Xbox 360 Universal Remote. De adviesprijs voor dit apparaat ligt op £129,99 (ongeveer €193,34)

Of Microsoft nog van plan is een aantal dingen te bundelen voor mensen die flink willen investeren is niet bekend, maar lijkt ook erg onwaarschijnlijk. Mocht je dus een aantal items willen, wordt het waarschijnlijk stevig je bankrekening plunderen.