Capcom Puzzle World screens

Capcom Puzzle World biedt een combinatie van enkele puzzelgames van Capcom; Super Puzzle Fighter II, Block Block en Buster Bros. Collection.

Super Puzzle Fighter II is waarschijnlijk de bekendste titel uit dit rijtje. In dit spel moet je drie of meer blokken van dezelfde kleur naast elkaar krijgen, waarna ze verdwijnen. Het spel bevat een aantal verschillende speelmodi, waaronder een training mode.

Block Block is in 1990 verschenen voor in de arcadehal. Block Block is een arkanoid -achtige game waarbij het de bedoeling is om blokken weg te spelen met een bal. Het spel kan met twee spelers gespeeld worden.

De Buster Bros. Collection bevat, zoals de naam al verklapt, meerdere spellen. Deze spellen zijn Buster Bros., Super Buster Bros. En Buster Buddies. Buster Bros. Collection verscheen al eerder op de PlayStation. In deze spellen gaat het erom dat je alle bubbels kapot schiet, waarbij je er voor moet zorgen dat je niet door de bubbels wordt geraakt. In totaal zijn er zo'n 200 levels beschikbaar.

Alle games hebben uiteraard een aanpassing ondergaan om geschikt te worden voor de PSP en zijn 16x9 scherm. Het spel is het eerste PSP spel met een snap shot mogelijkheid, waarbij je heel gemakkelijk een screenshot kunt maken van het spel.