Prins gebruikt fotomodel als seksslaaf

Een Maleisische prins wordt ervan beschuldigd een jong Amerikaans-Indonesisch fotomodel te hebben misbruikt. Het zeventienjarige meisje zou vorig jaar door hem zijn gefolterd, gedrogeerd en mishandeld. Daarnaast moest ze zijn seksslaaf spelen. Dit beweert de moeder van Manohara Odelia Pinot vandaag tegenover de Franse pers.

Daisy Fajarina, de moeder van Manohara, kondigt hiermee aan dat ze de 31-jarige prins voor de rechter wil slepen. Volgens haar willen de Maleisische en Indonesische regeringen de zaak rond prins Tengku Temenggong Mohammed Fakhry in de doofpot stoppen.

Waarschijnlijk heeft het arme model geen poot om op te staan. Ze is namelijk met hem getrouwd in wat de Indonesische media een sprookjeshuwelijk noemden. Later verklaarde ze dat ze werd gedwongen in het openbaar vrolijk te kijken, op straffe van marteling en verkrachting met onder andere scheermesjes.

Volgens Manohara wist ze te ontsnappen toen ze met haar schoonvader, sultan Ismail Petra Shah II, op bezoek was in Singapore. Hier wist ze haar bewakers van zich af te schudden in een hotel en de politie in te schakelen. Deze heeft haar man verteld dat hij haar niet kon dwingen mee terug te keren naar Maleisië. Vervolgens is het fotomodel naar haar familie in Indonesië teruggekeerd. De prins en zijn familie hebben nog niet op de aantijgingen willen reageren.