Show DeGeneres wordt groot drama

Bij opnames van de talkshow van Ellen DeGeneres is het goed mis gegaan. De Amerikaanse talkshow kondigde een optreden van de band No Doubt aan, waar honderen fans op af kwamen. De producenten van het programma hadden daar niet aan gedacht, waardoor het helemaal mis ging.

Omdat de studio simpelweg vol zat, moesten ruim vijfhonderd fans het studioterrein verlaten. Dat ging niet van een leien dakje; het mondde bijna uit in een vechtpartij. Een ooggetuige vertelt: "Om kwart over vier 's middags kwam een woordvoerder van Ellen DeGeneres ons vertellen dat er niet genoeg plek was in de studio. Door een fout zijn er vijfhonderd tickets te veel verkocht. We werden bedankt en vriendelijk verzocht om naar huis te gaan. De politie stond al op de uitkijk."

En als je als fan eenmaal binnen was viel het nog vies tegen, zegt een van de aanwezigen: "Het was vreselijk. Er hingen geen speakers. Van de muziek hebben we niets meegekregen. Ik kreeg ook nog eens een bloedneus, maar niemand kwam kijken of het wel goed met me ging. Later zag ik twee meisjes flauwvallen. Het was er zo heet."