Rammstein komt naar Nederland

Als je over een half jaartje niet weet wat je moet vragen voor Sinterklaas, weet het Gelredome wel een leuk cadeautje voor in je schoen. Rammstein komt namelijk naar ons land, zo heeft het Arnhemse stadion zojuist bekendgemaakt. Op zes december zal de Duitse metalsensatie het Gelredome op z'n kop zetten.

Uiteraard komt Rammstein niet alleen optreden. Maar wie er in het voorprogramma komt te staan weet woordvoerster Marjanne Manders van Mojo nog niet. "Het concert is net bevestigd. We weten ook nog niet wanneer de kaartverkoop start en hoe duur de tickets zullen zijn."

Rammstein zal over een paar maanden beginnen met een Europese toernee. Op 8 november is de aftrap in Lissabon. Via Nederland en tal van andere landen zal de concertreeks op 18 en 19 december eindigen met twee concerten in Berlijn.

Diverse schimmige ticketbureaus hebben zich al bovenop de Duitse 'tanzmetal'-formatie gestort, en bieden nu al kaarten aan voor de concerten. Ondanks dat deze bureaus anders beweren, gaat het hier echter niet om officiële concertkaartjes.

Manders denkt dat de voorverkoop volgende maand van start zal gaan. "Mensen kunnen het beste de sites van GelreDome en Mojo in de gaten houden", besluit ze.


Zolang ze 'Engel' spelen, blijft het altijd gezellig! Duimen hoog
 
Met dank aan FraGMaN voor de submit