Tieners krijgen paaldansles op school

Eindelijk eens een leuke gymles voor zo'n duizend 14- tot 19-jarigen van het South Devon College in Paignton. Ze kregen namelijk paaldansles van een professioneel paaldanseres in het kader van de "Be Healthy" week. Officieel heette het een "paal fitness demonstratie", maar dat maakte de tieners niets uit.

Oorspronkelijk zou danseres Sam Remmer gratis lesgeven, met als voorwaarde dat ze geschoten beeldmateriaal van de demonstratie mocht gebruiken ter promotie van zichzelf. De school stemde daar mee in, maar uiteraard gingen veel ouders zitten klagen en moest Sam het materiaal verwijderen. Gelukkig snapte de school wel dat dergelijke lessen essentieel zijn voor tieners en dus ging de tweede les door in een besloten zaal.

Uiteraard zijn tieners niet voor één gat te vangen en namen ze hun mobieltjes mee naar de les. Niet lang daarna verschenen de filmpjes van de wulpse lerares op YouTube. Of er ook beelden zijn van wulpse tienermeisjes die de lessen in de praktijk brengen is helaas niet bekend.


Beelden van Sam Remmer tijdens de demonstratie.