Bikini-meisje (21) boos op sexy restaurant

Het bekende restaurant Hawaiïan Tropic Zone in Manhattan, New York, is wederom in opspraak geraakt door aantijgingen vanuit het personeel. In het restaurant werken alleen zeer aantrekkelijke dames, die hun werk gekleed in slechts een bikini uitvoeren. De 21-jarige Melody Morales (ex-Hooter, 34-D cup, lichtgetint) is echter geweigerd voor een baantje als serveerster omdat ze 'te getto' zou zijn.

De manager liet haar weten dat ze sprak met een Latijns-Amerikaans accent en dat ze daarom niet geschikt was voor de baan. "Ik laat m'n zaak niet verpesten door iemand die geen 'blank' spreekt, je bent te ghetto", kreeg Morales te horen.

Dat pikt Morales niet en ze spant een rechtszaak aan tegen Hawaiïan Tropic Zone wegens discriminatie. Nu zal het restaurant daar niet van schrikken, want momenteel lopen er al een rechtszaak waarbij in totaal zo'n 600 miljoen dollar wordt geëist. Een voormalige chef zou vier medewerksters hebben gedwongen tot seksuele handelingen.

Morales is vooral teleurgesteld. "Het was mijn droom om daar te gaan werken. Ik zou perfect zijn voor deze baan, ik zie er zeer goed uit in bikini, maar daar hebben ze niet eens naar gekeken.", aldus Morales. 

Melody Morales, net niet serveerster.