3FM-dj Michiel Veenstra start FOK!actie

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Nog een paar dagen en dan gaat Serious Request weer van start. Vanaf 19 december staat er een Glazen Huis in het centrum van Breda. Drie dj's van Radio 3FM laten zich daarin vrijwillig opsluiten om geld in te zamelen voor vluchtelingen wereldwijd. Michiel Veenstra, die zelf ook vaak op FOK! te vinden is, zit daar niet bij. Hij is net vader geworden en wil dus graag thuis zijn rond de kerst. Maar dat wil niet zeggen dat hij stil zit tijdens Serious Request. Zo is hij vanavond bij ons in de uitzending te horen. Hij trapt een speciale actie af die FOK! doet voor Serious Request. Hoe dat allemaal zit hoor je van hem. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Ga jij geld geven aan Serious Request? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

Naast de FP, het forum, Sport, de weblog en het fotoboek hebben we ook een PR-afdeling op FOK! Zij gaan over alle externe contacten en prijsvragen die FOK! heeft. Vanaf vandaag hoor je ook een update van dat front. PR-dame BrandX bellen we vanavond.

Uiteraard hoor je het overige nieuws van FOK! van Shmoopy en Sj0rsz.

Onze nieuwe studio in Tilburg is af! Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.
Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!