'Vrienden' martelen Duitse tiener

Wat een gezellig avondje bier drinken moest zijn is voor de Duitse Paul H. als een drama geëindigd. De 17-jarige jongen werd gemarteld door zijn eigen 'vrienden' en vecht momenteel voor zijn leven in het ziekenhuis.

Paul H. was met zijn vrienden Rocco, Ronny en Patrick een feest aan het vieren in het Duitse Lommatzsch. Op het moment dat Paul huiswaarts wilde gaan draaiden zijn vrienden door en veranderde het feest voor Paul in een nachtmerrie.

Bild meldt dat de drie vrienden het slachtoffer niet naar huis wilden laten gaan. Er ontstond een ruzie en Rocco, Patrick en Ronny keerden zich middels geweld tegen Paul. Hierbij sloegen de drie met bierflesjes op Paul z'n hoofd. Met de scherven van de flesjes bekrasten ze het hele lijf van het 17-jarige slachtoffer, zo bevestigt de politie.

Alsof deze gruwelheden nog niet genoeg waren, werden Paul zijn kleren van zijn lijf gesneden en vervolgens werd de jongen belaagd met een fiets. Deze martelingen werden gedurende drie uur op het naakte lichaam van Paul H. uitgeoefend.

Na de folteringen gingen de vrienden van het slachtoffer door met feesten. Ondertussen lag het nagenoeg levenloze lichaam gewoon in het bijzijn van de feestgangers. Bizar genoeg belde één van de daders pas een uur later het alarmnummer.

Momenteel ligt het slachtoffer met levenbedreigende hoofdwonden in het ziekenhuis. De drie vrienden zijn ingesloten en tegen hun is een onderzoek ingesteld wegens poging tot doodslag.