Vrouwen geiler rond de eisprong

Rondom de eisprong blijkt een vrouw geiler te zijn dan op de andere dagen in de maand. Dit is naar voren gekomen uit een Duits onderzoek.

Vrouwen moesten voor de studie een dagboek bijhouden waarin ze hun wellust moesten opschrijven. Ook moesten ze kijken naar foto's van naakte kerels. Onbewust sturen de hersenen de vrouw zo, dat zij de meeste kans maakt zwanger te worden.

Hierin verschilt de mens niet veel met de dieren. Bijna alle diersoorten doen namelijk aan seks rond de eisprong. Vrouwen 'verspillen' juist een hoop seks door te vrijen op de dagen dat ze niet vruchtbaar is.

Volgens de Duitse wetenschappers biedt dit perspectief voor de toekomst van de mens. Onderzoeksleider Reinhard Mass beweert dat de mens nooit raakt uitgestorven, omdat een vrouw altijd onbewust zin heeft in seks als zij vruchtbaar is. De vrouw wordt zelfs een beetje krols, zo blijkt uit dit onderzoek.

Voor het onderzoek maakte het overigens niets uit of de vrouw een man heeft of niet. Vrijgezel of getrouwd, alle vrouwen bleken geil rond de eisprong.