Paris Hilton boos over roddels

Paris Hilton is de roddels over haar leventje spuugzat. "Het is zo oneerlijk, want al die leugens verspreiden zich als een lopend vuurtje op internet en mensen gaan dan geloven dat ze echt waar zijn", schrijft de steenrijke hotelerfgename op haar MySpace-pagina. "Ik word doodmoe van het niet reageren op alle geruchten en ik vind dat jullie de waarheid verdienen."

De 27-jarige Hilton, die sinds vijf maanden een stelletje vormt met de twee jaar oudere rocker Benji Madden, grijpt de gelegenheid aan om enkele roddels uit de wereld te helpen, bijvoorbeeld één waar de New York Post deze week mee kwam. Nicole Richie, de beste vriendin van Paris en de partner van Benji's tweelingbroer Joel, was volgens het bericht boos op Hilton. De reden zou Paris' verhuizing zijn. Richie was naar verluidt bang dat haar rustige woonwijk Glendale in een paparazziparadijs verandert als Hilton bij haar in de buurt komt wonen. "Dat is echt niet waar", briest ze. "Ik heb mijn eigen huis in een afgesloten gemeenschap in Beverly Hills, daar woon ik."

De blondine verhuisde naar de ommuurde woonwijk omdat ze naar eigen zeggen doodmoe werd van de constante inbreuken op haar privacy. "Ik heb op internet foto's van mijn zogenaamde interieur gezien, maar die kloppen niet. Die foto's komen van een internetsite waarop foto's stonden van de inrichting van de voormalige bewoners."

In de toekomst kunnen fans vaker tekst en uitleg van Hilton verwachten. "Van nu af aan vertel ik mijn kant van het verhaal over alle nieuwsberichten over mij", kondigt ze aan. "Jullie krijgen het ware verhaal van mij."