3FM: Dolf Jansen? Leuk is anders!

Er wordt aan de stoelpoten van het programma 'Leuk is Anders' op 3FM gezaagd. Dat schrijft Dolf Jansen op zijn weblog. Hoewel het programma iedere week ruim 350.000 luisteraars trekt op vrijdag, waarmee het na de Arbeidsvitaminen het best beluisterde 3FM-programma is, zijn er toch gesprekken tussen de VARA en 3FM over het programma. Jansen gaat in ieder geval niet weg bij de VARA. Hij blijft op Radio 2 het programma 'Spijkers met Koppen' presenteren.

Jansen: "Er wordt redelijk serieus gezaagd aan de stoelpoten van Leuk is Anders. De twee uur 3FM-anarchie die ik al sinds het begin der tijden mag maken dreigt dus te verdwijnen." Dolf nam overigens het programma over van Jack Spijkerman die een soortgelijk programma maakte met de Steen en Been-show. In dit programma belde Spijkerman mensen op met de meest onzinnige verhalen en vervulde hij wensen van luisteraars.

Jansen wil zijn show redden via zijn Hyves-profiel, onder meer met een poll. De reacties aldaar liegen er echter niet om. Net als de VARA! meent menige luisteraar: 'Dolf Jansen? Leuk is anders!' Al kan dat ook komen omdat de weblog GeenStijl heeft opgeroepen Dolf weg te stemmen in de poll.Dolf Jansen? Leuk, of leuk is anders?