'Heather Mills was luxehoer'

De ex-vrouw van Paul McCartney,  Heather Mills (40), was zo'n twintig jaar geleden een dame van lichte zeden die met schatrijke klanten van bil ging. Dat zegt  de 44-jarige Denise Hewitt  in een tv-documentaire van het Britse Channel 4. Hewitt beweert dat ze indertijd de collega luxehoer was van Mills.

Hewitt: ''Kerry Packer - een van de rijkste zakenlui van Australië - en een Saoedische prins waren onze grote vissen. We zaten met zijn tienen in de luxeprostitutie en onderhielden nauwe contacten met drie van de machtigste mannen ter wereld. Maar we hadden ook anderen die we suikeroompjes noemden. We kregen dure juwelen en hadden seks met de mannen en voerden lesbische nummertjes voor hen op. We verdienden wel 12.000 euro per nacht. Welke zakenvrouw doet ons dat na?''

De ex van McCartney heeft altijd ontkend dat ze prostituee is geweest. Op het verhaal van Hewitt heeft ze nog niet gereageerd. Wel is bekend dat ze in het verleden naaktmodel was en poseerde voor een Duitse sekshandleiding.

De Britse pers heeft Heather Mills in het vizier sinds haar lucratieve scheiding van de ex-Beatle. Ze schilderen haar af als een ordinaire geldwolf die enkel  voor het geld met McCartney trouwde. “Die bewering doet meer pijn dan mijn been verliezen,” zei ze onlangs. Mills en McCartney kregen in 2003 een dochtertje.