Renate Verbaan: FOK! is af en toe zo lullig

Renate Verbaan is niet altijd even blij met FOK! Dat zegt de presentatrice in het tweede deel van de FOK!tv Nieuwjaarspecial. ”Jullie zijn af en toe zo lullig”, aldus Verbaan. Ook BNN-collega Nicolette Kluijver heeft soms moeite met FOK! ”Ze schrijven soms zulke akelige dingen, eigenlijk moet je de forums ook niet lezen.”

De RTL4-presentatrice zit enorm veel op internet en bezoekt dus ook FOK! regelmatig. ”Het is jullie manier van communiceren, het is af en toe zo afzeikend. En dat vind ik soms wel fijn, maar niet als het over mezelf gaat. En het gaat me er niet om dat er nu iets liefs over mij wordt gezegd, want iedereen moet gewoon zijn eigen stijltje hanteren. En ik hoef ook niet altijd veren in mijn reet, maar we hebben ook best leuke dingen.

FOK!goeroe Danny heeft vanwege de klacht van Verbaan overigens de hand al in eigen boezem gestoken en de nieuwjaarscolumn aan haar opgedragen. Je kunt nu zelf lezen wat Danny heeft geschreven in Renate Verbaan; gelukkig nieuwjaar!. De FOK!tv aflevering met Nicolette Kluijver en Renate Verbaan die ons ‘ratten’ een gelukkig Nieuwjaar wenst kun je hieronder bekijken. Verder kun je zien welke BN’ers ons nog meer allemaal ‘gelukkig nieuwjaar’ wensen.



Natuurlijk kun je 'm ook als wmv downloaden (117Mb)