Vrouw krijgt 200 orgasmes per dag

Icoon Opmerkelijk De 24-jarige Sarah Carmen uit Londen heeft elke dag ongeveer tweehonderd orgasmes. Sarah Carmen lijdt namelijk aan PSAS (Permanent Sexual Arousal Syndrome) sinds haar 19de en voelt zich voortdurend seksueel opgewonden, terwijl het helemaal niets te maken heeft met gevoelens van liefde of lust. Ze begon op haar 19de antidepressie pillen te slikken en Sarah denkt dat ze door de pillen nu lijdt aan PSAS.

"Ik merkte op mijn 19de dat ik opeens urenlang seks kon hebben en heel erg vaak klaar kon komen. Mijn vriend was ook erg verrast. Ook na het vrijen kwam ik nog heel vaak klaar. Ik hoefde maar aan seks te denken en ik was alweer klaar gekomen. Na zes maanden had ik wel 150 tot 200 orgasmes per dag."

Ze heeft geen relatie meer met haar toenmalige vriend, maar ook haar huidige vriendjes hebben niet makkelijk. "De mannen vinden het moeilijk om het spannend voor me te houden. Tijdens het vrijen probeer ik gewoon zo veel mogelijk klaar te komen met de hoop dat ik ze 'straks' niet meer heb. Soms heb ik zo vaak seks omdat ik mezelf wil kalmeren, dat seks mij begint te vervelen."

Sarah werkt momenteel in een verzorgingssalon en zelfs als ze een haarföhn hoort, komt ze al klaar, waardoor ze vaak haar werk moet onderbreken om even naar de wc te gaan.

Met dank aan Sc0rPi0n voor de submit.