Kinderen Jolie mogen nieuwste film niet zien

Angelina Jolie zal ongetwijfeld trots zijn op het eindresultaat van de film 'Beowulf', die op 22 november in ons land in premiŤre gaat. Desondanks wil de actrice koste wat kost voorkomen dat haar kinderen de film te zien krijgen.

Ofschoon het hier gaat om een animatiefilm, is Jolie hier toch geheel naakt in te zien. "Het is wat te veel. Ik wil niet dat mijn kinderen me op die manier zien. Ik loop thuis ook niet rond in zulke nachtjaponnen. Ik leef met jongens in huis en dus gedraag je je zo niet als moeder", verklaart ze. In de film neemt ze trouwens de rol op zich van verleidelijke hagedissenvrouw, die geheel met goud is bedekt.

Van moeders mogen haar koters de film pas zien als ze een paar jaar ouder zijn. "Het blijft wel vreemd, ik ben hun moeder", zegt ze. Angelina Jolie verklapte tijdens de premiŤre in Los Angeles dat ze alweer denkt aan gezinsuitbreiding. "We zijn nog niet eens op de helft. Maar we hebben alle tijd. We willen nog meer biologische en geadopteerde kinderen", luidt haar verklaring.

Angelina Jolie heeft samen met haar partner Brad Pitt al drie geadopteerde kinderen: Maddox, Zahara en Pax. Ook hebben ze samen een biologische dochter, die luistert naar de naam Shiloh.


De officiŽle trailer van de film, met een naakte Jolie