Bulgaarse heeft mooiste achterwerk

Icoon WeirdDe negentienjarige Bulgaarse Kristina Dimitrova mag zichzelf nu eigenaresse noemen van de ‘Mooiste Vrouwelijke Billen ter Wereld’. Andrei Andrei, een 24-jarige Roemeen zit voortaan op de mooiste mannelijke achterwerk ter wereld. Kristina en Andrei wonnen de modellenwedstrijd ‘Toon me je billen’, dat werd georganiseerd door het ondergoedmerk Sloggi. De internationale finale werd gisteravond in München gehouden.

Een jury koos twee winnaars uit de 42 finalisten uit 26 landen. Naast de titel krijgen de winnaars een modellencontract voor de volgende internationale Sloggicampagne, 10.000 euro aan prijzengeld en een verzekering voor hun billen. Als finaletest liepen de finalisten over een ongewone catwalk: een bewegende transportband, dat trilt zo lekker. Het model Sophie Anderton een psycholoog, fitnessexpert en een choreochraaf maakte deel uit van de jury.

Iedereen die dacht dat hij of zij de mooiste billen had kon meedoen door via het internet foto’s van zijn/haar achterwerk op te sturen, liefst met een slip van Sloggi aan. Er waren maar liefst 15.000 kandidaten. De 130.000 geregistreerde gebruikers konden stemmen op hun favoriete billen. De kandidaten kwamen van over de hele wereld.


De mooiste vrouwelijke billen.Speciaal voor jullie... De voorkant.Zij haalden het nét niet.Hoe mooi het ook mag zijn... toch haalden zij het ook niet.