Roef: "De vrouwen liggen aan mijn voeten"

Roef, de helft van het ooit zo populaire duo Roef & Marian, heeft vanavond in een interview gezegd dat sinds hij bekend is geworden met X-Factor, hij het bed met vele vrouwen heeft mogen delen. "Over aandacht van vrouwen heb ik niks te klagen."

Uit het interview kwam ook naar voren dat niet Roef, zoals eerder naar buiten kwam, maar Petra afzag van een huwelijk. De twee zouden volgend jaar gaan trouwen, maar nadat Roef onaardige opmerkingen had gemaakt tegen vriendinnen van Petra, besloot zij de boel af te blazen. Roef hoopt nog steeds dat het weer goedkomt tussen hen, maar Petra leek vastbesloten.

Om het feest compleet te maken kwam ook Marian nog langs. Toen Roef haar hartelijk wilde groeten, wimpelde zij hem weg. Het duo is destijds uit elkaar gegaan vanwege geld. Vandaag werd duidelijk dat Roef een zanginstallatie wilde kopen van belastinggeld, iets waar Marian het duidelijk niet mee eens was. Bij zijn nieuwe management kreeg Roef een zanginstallatie cadeau. Marian beschuldigde Roef ook nog van het sturen van dreigsmsjes. Teksten met inhoud als: "Ik hoop dat je allebei je armen breekt", klonken haar niet vreemd in de oren. Roef wenste hierop geen commentaar te geven.

Het interview kun je hier in z'n geheel terug kijken.



Roef met één van zijn vele veroveringen, Petra