Dronken en topless Britney verleidt figurant

Icoon ShowbizzEen dronken en topless Britney Spears blijkt vorige week student en figurant Mike Encinias te hebben verleid. Hij speelde mee in haar videoclip waarin ze als paaldanseres te bewonderen is. De twee frunnikten wat aan elkaar in het hotelzwembad waarop Britney hem mee nam naar haar kamer.

Helaas voor Mike moest hij Britney alleen laten omdat hij een dronken vriend thuis moest brengen. Dat meldt US Weekly. Britney begon nadat de opnames al waren gemaakt opnieuw te strippen bij het zwembad van het Standard Hotel. Daarvoor had ze Mike en vrienden van hem overgehaald mee te gaan om wat drankjes te nuttigen bij het zwembad. Britney bezoop zich weer eens en speelde topless het spel 'truth or dare'.

In het zwembad greep Britney naar Mike's edele delen. Vervolgens kusten ze elkaar. "Ze is een fenomenale kusser", concludeert Mike. Toen Mike en Britney op de hotelkamer lagen was Mike's ladderzatte vriend in het water gesprongen waar hij bijna was verdronken. Britney's bodyguards dwongen Mike zijn kompaan mee naar huis te nemen. Daarmee eindigde Mike's ontdekkingstocht.


Britney haalt weer eens de cover US Weekly