Nieuwe vlam voor Britney

Al dat gezuip van Britney Spears heeft haar toch nog iets opgeleverd. Ze heeft nu een relatie met de 38-jarige vastgoedmagnaat John Sundahl. De nieuwe vlam van Britney is tevens voorzitter van haar praatgroep van de Alcoholics Anonymous, kortweg AA.

De handelaar in onroerend goed is helemaal in de zevende hemel met zijn nieuwe liefde. De gevallen zangeres heeft hem namelijk heel goed gesteund tijdens de perikelen rond zijn zware darmoperatie. "Ze zat al die tijd naast mijn bed en hield mijn hand vast. Britney zong zelfs liedjes voor me", aldus een dolgelukkige Sundahl.

Het stel wist hun relatie twee maanden buiten de media te houden. Helaas werden ze betrapt toen de nieuwe Mr Britney dit weekend naar de bakker ging om broodjes te halen.

Slecht nieuws voor Spears' ex Kevin Federline trouwens, die nieuwe relatie van Britney. Zijn advocaten hebben Sundahl onlangs gevraagd mee te werken als getuige in de echtscheidingsprocedure tegen Britney. Maar naar die medewerking kan Kevin nu fluiten natuurlijk.