Britney kotst mannentoilet in hotel onder

Icoon ShowbizzBritney Spears moest afgelopen zondag uit het mannentoilet in een hotel in Los Angeles worden gedragen nadat ze het hele kleine kamertje had ondergekotst. "We vonden haar in een plas braaksel met make-up over haar hele gezicht. Ook haar pruik stond scheef op haar hoofd", aldus een anoniem personeelslid van het hotel tegen de Britse krant The Sun.

De zangeres vertrok een half uur na aankomst in de hotelbar naar het toilet. Medewerkers van het hotel kregen kort daarna een telefoontje dat miss Spears hulp nodig had en haastten zich naar de toiletten. Volgens de medewerker kon de 25-jarige popprinses niet meer opstaan en moest ze door het personeel naar haar hotelkamer worden gebracht. "Ze bleef maar sorry zeggen", vertelt hij. "Ze zei verder dat het niet goed met haar ging."

Spears werd in maart al opgenomen in een ontwenningskliniek in Malibu. Op haar website heeft ze dinsdag een brief geplaatst voor haar fans. Ze laat onder meer weten de wereld met andere ogen te bekijken. Verder legt ze uit waarom ze zoveel uitging en hoopt ze dat haar fans begrip op kunnen brengen voor haar situatie.

Met dank aan 24uur24flesjesbier voor de submit.