FOK!radio: opnames Crewmeet en provocaties

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Het belooft een hete uitzending te worden. Want wat gebeurt er toch allemaal in de crew? En hoe erg roddelen ze over bepaalde users? En zit *jij* daar ook bij? Vanavond krijg je antwoorden op die vragen. Een groot gedeelte van de crew kwam namelijk afgelopen weekend bij elkaar in het mooie Brabantse land. FOK!radio was erbij met een microfoon. Nadat er bepaalde dranken in het lichaam zaten, kwamen er leuke verhalen los. Vanavond dus de 'Crew-meet Tapes'. De uitzending begint zoals vanouds om 20:00 uur.

Maar er was de afgelopen week ook veel te doen op FOK! Alle admins zeiden gehackt te zijn op 1 april en sommige mensen werden uit de crew gezet. Daarbij werd FOK!tv opnieuw aangekondigd. Wat is er allemaal waar en hoe zit het in elkaar. Dat gaan we onder andere vragen aan TheGrandWazoo, die in de studio is. Hij is eindredacteur van de columns en gaat naar eigen zeggen "provocerende dingen" roepen vanavond.

En de Frontpage krijgt een nieuwe eindredacteur van het nieuws. Wie deze SA is, maken we vanavond bekend.

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. Yvonne roddelt weer met ons en FA Nikky neemt de week met het forum met ons door. Blinky legt weer een stelling voor.

Kom ook naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten. Zelf ook wat te melden? Je kunt ons tijdens de uitzending ook bereiken via Skype. Onze skypenaam is actionradiolive.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar meestal als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan FOKradio voor de submit.