Federline smeekt Spears: Neem me terug

Icoon Showbizz Na de ferme taal van Kevin Federline, dat hij wraak zou nemen op Britney Spears na de scheiding, lijkt hij van toon veranderd te zijn. Hij heeft Spears gesmeekt hem terug te nemen en heeft er "alles voor over". De 'rapper' erkent fouten gemaakt te hebben in de relatie, maar wil dat Spears hem de kans geeft om de fouten recht te zetten en het huwelijk te redden.

"Kevin heeft Brit de afgelopen week gesmeekt hem terug te nemen. Hij is helemaal ondersteboven van haar wens om te scheiden en moet steeds huilen. Hij heeft er alles voor over om Britney terug te krijgen. Hij beseft dat hij niets is als hij haar niet meer in zijn leven heeft", aldus een anonieme bron. "Hij heeft haar zelfs bonbons en bloemen gestuurd, maar Britney wil er niets van weten. Zelfs op Kevins sms'jes en gedichtjes reageert ze niet".

Spears is blij eindelijk van hem af te zijn en wil nu alles wat ook maar enigszins met Federline te maken heeft uit haar leven weren. Zo ruimt ze alle spullen op die haar doen denken aan haar voormalige echtgenoot. "Zijn CD's, asbakken, naar nicotine walmende kleding en mannentijdschriften. Kevin gooide zijn troep echt overal neer. En dit irriteerde Britney mateloos. Nu Kevin vertrokken is en alle puinhoop opgeruimd, geniet ze er weer van om thuis te zijn".