Tv-show in Amerika zoekt 'heetste moeder'

ShowbizzAmerika is in een tv-show zoek naar de 'heetste' moeder (Hottest Mom) van het land. In Florida deden onlangs meer dan tweehonderd vrouwen mee aan een voorronde. Ze moesten voor de camera uitleggen waarom zij zouden moeten winnen en een talent tonen.

Volgens de uitvoerend producer van de tv-show ''moeten de moeders niet alleen knap zijn, maar ook zelfverzekerd, energiek, slim en betrokken bij de kinderen en de gemeenschap.'' De uiteindelijke winnares krijgt 25.000 dollar aan prijzengeld, een universiteitsbeurs voor de kinderen en een interview met een modelagentschap.

MILF
Enkele weken terug werd Victoria Beckham uitgeroepen tot lekkerste bekendste moeder van 2006. De fascinatie voor moeders die er goed uitzien, kreeg een duwtje in de rug van de tienerkomedie 'American Pie'. Deze film uit 2001 introduceerde voor het eerst het begrip 'MILF' (Mothers I'd Like to Fuck). Jennifer Coolidge speelde de rol van de moeder die met de vriend van haar zoon tussen de lakens dook.Jennifer Coolidge; de eerste film MILF.

Wie de verkiezing in Amerika wil volgen kan terecht op Hottestmominamerica.com.