Ophef om seksuitspraken Jody Bernal

Icoon Showbizz De zanger Jody Bernal heeft flinke ophef veroorzaakt door uitspraken die hij gisteren deed in een nachtelijk radio-interview. In een programma van de 3FM-deejay Dennis Weening vertelde de 24-jarige zanger dat hij na een feestje drie meisjes meegenomen had naar huis. Met de meisjes van 17, 19 en 23 jaar zei hij seks te hebben gehad. Toen de presentator vroeg naar de jonge leeftijd van de meisjes antwoordde Bernal met "hoe dichter bij de nul, hoe strakker om de lul".

Na het interview zei Bernal zich "diep te schamen" voor zijn uitspraken. "Het is ongelofelijk dom. Ik kan mezelf wel voor m'n kop slaan zoveel spijt heb ik nu". Het interview vond plaats nadat hij flink gezopen had op een feest in Scheveningen. "Het was gezellig, we hadden flink rosé gedronken. Het radiogesprek was totale lulkoek. De meisjes waren mijn nichtje, een vriendinnetje van haar en een vriendin van mij. Nee, met geen van hen heb ik seks gehad. Ik ben alleen naar bed gegaan en werd 's ochtends met hoofdpijn wakker".

Zijn uitspraken zorgden voor grote verontwaardiging. Op internetforums werd hij beticht van pedofilie. Hij kreeg honderden boze e-mails binnen. "Ook van ouders van misbruikte kinderen. Dat deed me veel pijn. Ik heb zitten huilen. Dit heb ik nooit bedoeld. Seks met minderjarigen is iets afschuwelijks. Ik heb zelf een zusje van 12. Ik moet er niet aan denken dat zoiets met haar gebeurt".

Bernal meent dat zijn uitspraken door 3FM-deejay Sander Lantinga uit zijn verband gerukt zijn. "Het gesprek is via knippen en plakken gemanipuleerd. Dat vind ik niet kunnen. Dennis en ik hadden een veel langere conversatie over seks met oudere vrouwen toen ik die zin zei. Maar het is mijn fout: zeker in het licht van de komst van die nieuwe politieke partij mag je dit soort dingen nooit zeggen".

Klik hier om te luisteren naar het radiofragment. Met dank aan Bellah voor het opzoeken van het geluidsbestand."Hoe dichter bij de nul, hoe strakker om de lul"


Met dank aan Sub_Rosa en Sonic19 voor de submit.