Kicken zet oude foto's Floortje online

Icoon IdolsRadio Veronica-dj Patrick Kicken heeft foto's op zijn website gezet van Idols-finaliste Floortje, die twee jaar geleden bij hem thuis zijn genomen tijdens een feestje. Volgens Kicken is Floortje echt niet zo braaf als dat ze op tv overkomt. Op het feestje bij Kicken draagt de dan 20-jarige Floor sexy netkousen en gehaakte handschoenen zonder vingers.

Kicken omschrijft de Idols-finaliste als 'het meisje dat een halve fles Goldstrike (50% alcohol) achterover kiepte, om daarna de weg naar het toilet te vragen'.

De dj zegt niets tegen Floortje te hebben, maar hij gelooft niet dat ze Idols gaat winnen. De redenatie van Kicken luidt: ''Platenmaatschappij BMG gaat zich natuurlijk geen 3e keer in de vingers snijden met een blanke artiest waar ze maar 1 CD plezier van hebben. Jamai, Boris, Jim, Maud.. allemaal naar de achtergrond. Een gekleurde artiest met een dijk van een stem, Hind, daar verkopen ze nog genoeg van. Dus wordt onze Nederlandse Beyoncť, ondanks een zwangere buik, de winnaar van Idols 3. ''

De 'schokkende' foto's staan dus op de site van Kicken. FOK!kers zullen zich overigens waarschijnlijk eerder afvragen wat iemand met zulke spannende kleding als Floortje, op een 'sukkelig feestje' bij Kicken te zoeken had.


Floortje bij Kicken eind 2003


Update 17:09
Wie nu naar de website van Patrick Kicken surft, krijgt groot 'Stem Floortje, Stem Floortje, Stem Floortje' in beeld. Als je hier vervolgens op klikt, word je doorgelinkt naar de pagina van Floortje op de website van Idols. Wie verantwoordelijk is voor deze actie, is niet bekend.

Meer foto's vind je op de FOK!weblog, en de laatste Idols-ontwikkelingen bespreek je natuurlijk op het Idols forum.
Met dank aan Mozje_zegt, davinci en Chocobo voor de submit.