Zware bewaking overlevende moordpartij

De Marokkaanse vrouw die bijna twee weken geleden ernstig gewond raakte bij de moordpartij in het Rotterdamse café Inn & Out, wordt in het ziekenhuis zeer zwaar bewaakt. In het Erasmus Medisch Centrum staan continu agenten met machinepistolen op wacht om te voorkomen dat de ooggetuige van de slachtpartij uit de weg wordt geruimd.

De zwaargewonde vrouw is op papier de eigenaresse van de horecagelegenheid. De zakenvrouw, die ook een kapperszaak in Rotterdam bezit, werd geraakt door vijf kogels uit een automatisch wapen. Bij de schietpartij kwamen drie mensen om het leven; De barman en beheerder van de zaak (de 34-jarige Alberto 'Appie' Jose Frances van Kaapverdiaanse afkomst) en twee klanten: een 43-jarige man uit Diemen en de 26-jarige Naomi Verheul uit Rotterdam, de vriendin van een zoon van gokmagnaat Henk Smol.

De vermoedelijke daders zijn Kaapverdiaanse criminelen, die geld uit de coke-handel te goed hadden van de barman . De politie zou hun identiteit kennen, maar ze zijn nog steeds spoorloos.