Fanclub FC Zwolle huurt stripper om spelers te inspireren

Icoon opmerkelijk nieuws Omdat leden van de onofficiŽle fanclub fczwolle.org niet zo tevreden waren met de prestaties van hun voetbalclub, hebben ze een stripper ingezet om de spelers te motiveren. Voor iedere wedstrijd die FC Zwolle in de eerste divisie wint, zal er een foto gepubliceerd worden met ťťn kledingstuk minder.

Met de actie hoopt de fanclub de spelers van FC Zwolle extra te motiveren. "Als FC Zwolle vervolgens maar genoeg wedstrijden weet te winnen zal het niet lang duren voordat Alyssa helemaal naakt ligt op de heilige grasmat van FC Zwolle", aldus de website van de fanclub. Die benadrukt bovendien dat het niet gaat om een vulgaire actie, en dat de fatsoensgrenzen niet zijn overschreden bij het nemen van de foto's.

Het is overigens niet voor het eerst dat fans van een voetbalclub een stripper inschakelen in een poging de spelers, en natuurlijk de fans zelf, te motiveren. In het seizoen 2003-2004 ging de stripper Tamara ook al uit de kleren na iedere overwinning van Roda JC. De clubleiding was daar overigens destijds niet blij mee.


Alyssa trekt ťťn kledingstuk uit voor iedere overwinning van FC Zwolle