'Profeet laat op tv UFO's verschijnen'

FatalException vertaalde voor ons en meldde via de nieuws-submit onderstaand bericht:

Een man uit Las Vegas claimt dat hij UFO's kan verzoeken zichzelf te laten verschijnen. Een cameraploeg van ABC Action News zocht vorige week zelf een tijdstip en locatie uit, en liet de man zijn oproep doen. Tot grote ontsteltenis van de cameraploeg verscheen er inderdaad een UFO.

Ramon Watkins, die zichzelf Prophet Yahweh noemt schrijft op zijn website dat Jahweh - dat is de God van Abraham, Isaak en Jakob - en zijn engelen bovenmenselijke wezens zijn die van een andere planeet komen, en dat ze met ruimteschepen de aarde bezoeken. Watkins zegt dat hij dit ontdekte in bijbelse teksten en dat hij de engelen op zijn verzoek kan laten verschijnen. Hij beweert dat hij sinds 1979 al meer dan 1.500 UFO's heeft gezien.

Op de door de cameraploeg uitgekozen locatie concentreerde Watkins zich, hief zijn armen ten hemel en sprak een gebed uit. Tot grote verbazing van het televisiepersoneel verscheen er een heldere bol die op een rare manier van positie veranderde, zich richting een militaire basis bewoog, en toen weer terugvloog waarna het plots verdween.

In de nieuwsuitzending van ABC News zegt Watkins dat er nog veel meer UFO's de aarde zullen bezoeken in de maand juni, en dat er zelfs twee dagen lang een ruimteschip boven Las Vegas zal hangen.

Klik hier voor de nieuwsuitzending. Als de link niet meer werkt kun je het hier proberen.