Michael Jackson bleef maagd tot zijn 32e

JahWe en cpcpb hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Showbiz nieuwsMichael Jackson was, tot eigen wanhoop, tot zijn 32e levensjaar op seksueel gebied een groentje. Hij droomde er weliswaar van om met vrouwelijke fans de liefde te bedrijven, maar tot echte seks kwam het niet. De zanger deed deze openhartige bekentenissen aan een minderjarige jongen met wie hij in 1985 bevriend raakte.

De jongen was op het moment dat hij in contact kwam met Jackson negen. Het is niet bekend wanneer de gesprekken precies plaatsvonden. De tape, die werd vrijgegeven door de familie van de inmiddels volwassen fan, stond centraal tijdens de rechtszaak tegen de zanger wegens vermeend kindermisbruik. In de gesprekken met de jongen praat de beroemdheid ook over zijn strijd tegen anorexia en vertelt hij dat hij zijn haar absoluut haat. Jackson zou de jongen regelmatig laat op de avond hebben gebeld met verhalen over zijn liefdesleven.

De publiciteitsagent van Jackson reageerde op de opnames door te stellen dat deze aantonen dat de zanger heteroseksueel is. Het zou daarom onwaarschijnlijk zijn dat hij zich zou vergrijpen aan een minderjarige jongen.

Michael Jackson
Michael Jackson bleef lang van seks verstoken