FOKradio: DJ Sandstorm live en nieuwe mod

FOK!RadioDe uitzending van FOK!radio staat vandaag vanaf 20:00 uur in het teken van muziek. luister nu en je hoort de jaarmix 2004 van DJ Sandstorm helemaal. Sandstorm staat bekend om zijn mixen en is een FOK!user. Na zijn mix praten we ook met hem over dit product en wat hij verder allemaal nog doet! Vragen kun je stellen door in #fokradio! op IRC te komen tijdens de uitzending!

Verder gaan we nababbelen over de FOK! Top 100 Allertijden 2004 die we gisteren in z'n geheel hebben uitgezonden. De reacties waren overweldigend en het werd een mooie muziekmiddag. We laten je enkele hoogtepunten horen. Daarnaast praten we met een nieuwe mod en FA. Als je opgelet hebt, weet je wie dat zijn. Maar meer hoor je vanavond

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps

Onze vaste onderdelen komen ook weer voorbij. Zo bellen we een willekeurige FOK!ker in de 'FoonFOK!' Daarnaast gaan we natuurlijk weer roddelen met Yvonne en neemt Cynix zijn week op het forum met ons door. Verder zal Breuls weer vertellen hoeveel GB's aan dataverkeer we weer hebben gebruikt met FOK! en of er nog nieuwe bezoekeraantal-records zijn gebroken in de verkeersinformatie.

Wil jij ook iemand laten bellen door ons, live in de uitzending? Mail dan het (vaste) telefoonnummer of skype-username naar radio@fok.nl. Zet er natuurlijk ook bij wat voor iemand het is, waarom diegene gebeld moet worden en de leuke anekdotes op FOK! van deze user. Ook mensen die nieuw zijn op FOK! en iets willen weten kunnen mailen. Via newbie@actionradio.nl. kun je vragen stellen die Martijn als ras-newbie voor je gaat proberen te beantwoorden.

Afgelopen weken kon je al veel nieuwe items horen. Een daarvan was 'IRC Zingt Mee'. Kom dus ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio!

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!