Metallica op 1 in FOK!top 100 Allertijden 2004

Metallica staat met hun plaat 'One' dit jaar op nummer 1 in de FOK!top 100 Allertijden 2004 die vanavond bekend is geworden. Users in het subforum Muziek van het FOK!forum hebben aan de hand van hun persoonlijke lijstjes de Top 100 samengesteld. Dit jaar waren er meer inzendingen dan vorig jaar. Toen waren er ongeveer 80 lijstjes binnengekomen, dit jaar 163.

Metallica verstoot Radiohead met 'Street Spirit' van de nummer 1 positie. Dit nummer staat dit jaar op nummer 16. Opvallend is ook dat Radiohead over het algemeen een stuk minder populair is dan vorig jaar. Toen stond de band nog zes keer genoteerd, dit jaar zijn er maar drie platen van Radiohead opgenomen in de lijst. De hoogste binnenkomer is Green Day met 'Good Riddance (Time Of Your Life)' op nummer 17. De Eagles hebben met hun nummer 'Hotel California' de hoogste terugkomer. In 2002 stonden ze nog in de lijst, in 2003 niet meer, maar dit jaar zijn ze er weer op nummer 18.

Radio
De volledige lijst zal binnenkort ook uitgezonden worden op ActionRadio. Een aantal bekende users en muziekkenners zullen de lijst dan live in een marathon-uitzending presenteren. De exacte uitzenddatum en meer details hoor je binnenkort!

De hele lijst is hier te vinden.