Tokkies nemen intrek in nieuwe woning

BAC had ons via de nieuws-submit te melden:

Nederlands meest beruchte familie is zondag verhuisd naar een nieuw onderkomen in Zeewolde. Het gezin Tokkie-Ruijmgaart heeft zijn intrek genomen in een woning op het bedrijventerrein Trekkersveld in de Flevolandse gemeente. Vanaf vandaag beginnen tevens internetuitzendingen waarin de belevenissen van de familie centraal zullen staan.

Om dat te realiseren lopen in de woning aan de Marconiweg negen cameramensen, vier regisseurs en een legertje techneuten rond. In het pand zijn een superprofessionele tv-studio en regieruimten ingericht. Tv-producenten, onder wie Pieter Storms, hebben aan technische faciliteiten ruim drie ton ge´nvesteerd. De beelden zijn tussen 16.00 en 20.00 uur gratis te volgen via de website www.tokkie.tv. Buiten die tijd moet 1,30 euro worden betaald om samenvattingen te bekijken.

Twee wekelijkse programma's zijn eveneens tegen betaling te zien. Zonen Wesley en Wimpie interviewen in Pop of the Toks artiesten, die ook in de studio in het huis zullen optreden. Vader Gerrie en moeder Hanna presenteren de Tokshow, waarin ze bekende en minder bekende gasten ontvangen.

De Tokkies verwierven landelijke bekendheid door een tv-documentaire over hun huisuitzetting na een gewelddadige burenruzie. Een zoektocht naar een nieuwe woning was ondanks de bemoeienis van Emile Ratelband lange tijd weinig succesvol. Een vastgoedhandelaar bood de familie uiteindelijk de woning annex bedrijfspand in Zeewolde aan.


De familie Tokkie en Emile Ratelband