Party Animals zoeken nieuw bandlid

Icoon Muziek nieuwsDe Party Animals zijn weer helemaal terug. De Nederlandse happy hardcore-band, die halverwege de jaren negentig veel succes had met hits als 'Have You Ever Been Mellow?' en 'We Like To Party', heeft het de laatste tijd zo druk met optredens, promotie en repetities dat men de band wil uitbreiden met een vijfde Animal.

Het nieuwe bandlid zal op Idols-achtige wijze geselecteerd gaan worden. Op 5 september wordt in Amsterdam een auditiedag georganiseerd waar geÔnteresseerden zich via de website van de band voor kunnen opgeven. Een aantal uitverkoren finalisten zal vervolgens via website, media en optredens aan het publiek worden voorgesteld, waarna iedereen kan meebeslissen wie de vijfde Party Animal gaat worden.

De winnaar gaat meteen meedoen met de nieuwe single en live-optredens. Volgens de huidige vier leden moeten kandidaten in ieder geval een beetje gek zijn. Verder omvat de functieomschrijving eisen als 'bier lusten - appelsap is ook goed -' en 'kunnen hakken - het liefste op de maat -'.