Broer en zus krijgen derde kind

De 27-jarige Patrick en 20-jarige Susan uit Sachsen (Duitsland) zijn een verboden liefdespaar. Ze hebben namelijk samen al drie kinderen gekregen. Op zich niet zo vreemd, alleen zijn ze broer en zus van elkaar.

Patrick, die op zijn vierde geadopteerd werd, zocht op latere leeftijd naar zijn biologische ouders. Hij zag in 2000 zijn moeder en zijn toenmalige 16-jarige zusje voor het eerst. Patrick trok in bij zijn moeder en zusje in hun huis met maar twee slaapkamers. Van het een kwam het ander en Susan beviel van een zoon. De inmiddels driejarige zoon kan niet lopen en praten en heeft een geestelijke achterstand.

Patrick moest voor de rechtbank verschijnen. Hij begreep niet wat er verkeerd was om van je zus te houden. De rechter zei tegen hem: "Blijf van haar af", maar niets kon het stel uit elkaar houden. Ze bleven van elkaar houden en met elkaar vrijen. Susan raakte opnieuw zwanger en beviel later van een meisje genaamd Sarah. Nu is Sarah zeventien maanden oud en ook zij heeft een geestelijke achterstand.

Opnieuw moest Patrick voor de rechter verschijnen. Deze keer kreeg hij een taakstraf van tien maanden die volgende maand ingaat. Genoeg tijd voor het paar om nog even met elkaar het bed in te duiken. Drie maanden geleden kwam het derde kind, een meisje genaamd Nancy en Patrick is opnieuw de vader.

De drie kinderen zijn inmiddels ondergebracht bij pleeggezinnen. Een maatschappelijk medewerker over dit bijzondere familiegebeuren verklaarde: "Ik begrijp het optreden van Justitie en politie. Dit stel moet uit elkaar gehaald worden!"

Susan zei tegen het Duitse blad Bild: "Ik kan niet zonder Patrick leven"