Justin Timberlake wint rechtszaak

Icoon Showbiz nieuwsJustin Timberlake heeft een rechtszaak gewonnen die hij had aangespannen tegen een opdringerige fotograaf die hem stalkte. Deze fotograaf mag van de rechter niet meer in zijn buurt komen. ''Het werd tijd dat iemand iets tegen die 'stalkerazzi' doet. Als niemand de moed had ze via de rechter aan te pakken, dan kunnen er doden vallen tijdens die achtervolgingen'', aldus een woordvoerder van Justin.

'Stalkerazzi' is een samenvoeging van paparazzi en stalkers. Zij volgen bekendheden met auto's en andere voertuigen om foto's te maken.

Zaterdag bleek dat Timberlake boulevardkrant 'The Sun' had aangeklaagd wegens laster. Volgens de krant heeft Timberlake zijn vriendin Cameron Diaz bedrogen met het model Lucy Clarkson. Hij zou een one-night-stand met haar hebben gehad toen hij in Londen was voor zijn tour.

Timberlake heeft intussen alweer een nieuwe rechtszaak aangespannen tegen het Britse 'News of the World', die ook beweerde dat hij was vreemdgegaan met Clarkson. ''Justin heeft de vrouw in kwestie nog nooit ontmoet. Ik ben er van overtuigd dat we heel veel geld gaan binnenhalen via deze rechtszaak en dat we een goed doel heel blij kunnen maken,'' aldus de woordvoerder. 'News of the world' houdt net als boulevardkrant 'The Sun' vol dat het verhaal waar is.

Subheader
Het Engelse model Lucy Clarkson