School herdenkt slachtoffers familiedrama

Met een besloten bijeenkomst heeft de Sint Josephschool in Berghem zondagochtend haar leerlingen en ouders de mogelijkheid gegeven de gisteren omgekomen schoolgenootjes te herdenken. De drie jongens van 5, 7 en 8 jaar oud werden door hun grootouders dood aangetroffen in hun woning. De 36-jarige moeder van het gezin bleek eveneens te zijn omgekomen bij een aanrijding door een goederentrein.

Veel schoolgenootjes en ouders kwamen naar de school om afscheid te nemen. De bijeenkomst duurde tot 12:00 uur. Later maakten leerlingen met krijt een herdenkingstekening op het schoolplein. De moord heeft grote emoties opgeroepen in het Brabantse dorp. Buurtgenoten spreken van een onbegrijpelijk drama bij een 'heel normaal gezin'.

Onderzoek
De politie heeft zondagochtend het onderzoek naar de dood van de jongens en hun moeder voortgezet. Een politiewoordvoerder kon nog niets zeggen over de toedracht. "Wij houden alle opties nog open. Daarbij is het technisch onderzoek in de woning nog niet afgerond," aldus de woordvoerder. Vannacht werd om 1:00 uur het laatste lichaam uit het huis gehaald. Maandag zal sectie worden verricht.


Familiedrama Berghem
Politie onderzoekt de woning waar het drama plaatsvond