[update] Drie Brabantse kinderen vermoord

hit_me had ons via de nieuws-submit te melden:

In het Brabantse dorpje Berghem, vlakbij Oss, zijn vanmiddag in een woning aan de Pachthoeve drie dode kinderen gevonden; drie jongens van 5, 7 en 8 jaar oud. Volgens de politie betreft het hier een drievoudige moord.

De moeder werd eerder vanochtend dood aangetroffen op een naburige spoorlijn. Waarschijnlijk heeft ze zelfmoord gepleegd. De politie onderzoekt nu de toedracht.

Update 13:53
Het treinverkeer tussen Wijchen en Oss wordt vanmiddag vanaf 15.00 uur voor onbepaalde tijd stilgelegd. De politie wil onderzoek doen naar de omstandigheden waaronder de moeder voor de trein sprong.

Update 14:57
Volgens de politie is de 36-jarige moeder van de kinderen rond 04.10 uur voor een goederentrein gekomen; waarschijnlijk zelf gesprongen. Rond 06:30 werd het stoffelijk overschot op het spoor aangetroffen.

De moeder woonde met haar kinderen vlakbij het spoor. Haar ex-man woont elders in Berghem. Niet bekend is hoe hun relatie de laatste tijd was. De politie heeft echter geen aanwijzing voor een mogelijk conflict tussen de twee.

De vader wordt, net als buurtgenoten van de vrouw en de vermoorde kinderen, opgevangen door de GGD en Slachtofferhulp.

De politie laat verder weten dat de berichten over zelfmoord van de vrouw gebaseerd zijn op berichtgeving van ProRail. Zelf houdt de politie wat dit betreft alle mogelijkheden nog open.