Ophef over blote borst Janet Jackson

Janet Jackson en Just Timberlake tijdens de halftimeshowJanet Jackson en Justin Timberlake hebben in de pauze van de Superbowl voor een rel gezorgd. Tijdens een optreden, dat door het Amerikaanse tv-station CBS werd uitgezonden, trok Timberlake een stuk van Jacksons leren topje af. Hierdoor kregen ongeveer een miljard kijkers Janets blote borst te zien.

CBS is zeer boos over het voorval, en zegt na de veelbekeken halftime-show veel boze telefoontjes ontvangen te hebben. Ook de American Football-bond NFL kon er niet om lachen. Vice-voorzitter Joe Browne liet weten dat MTV, die de productie verzorgde, niet nog eens zal worden gevraagd.

Timberlake en Jackson voerden tijdens de show een flirterig duet op, waarin ook Kid Rock, Nelly en P. Diddy optraden. Timberlakes laatste zin in het lied was "Gonna get you naked by the end of this song". De zanger hield na afloop vol dat het niet de bedoeling was om de borst van Janet te laten zien. Janets tepel leek echter zedig bedekt. Toch veranderde TV-station CBS vlug van camera, waardoor het hele incident amper één seconde in beeld was. "Het spijt me als iemand aanstoot heeft genomen aan het defect in de garderobe'', zo besloot Timberlake.