Soep met condoom alstublieft

Een vrouw die een condoom ontdekte in haar soep krijgt een schikking van de restaurantketen McCormick & Schmick's. De zaak zou maandag voorkomen voor de rechtbank, maar het restaurant kwam snel met een schikking die voor beide partijen goed valt.

Het probleem deed zich voor op 26 februari van vorig jaar, toen de 48-jarige Laila Sultan met drie vrienden bij een vestiging van McCormick & Schmick's ging eten in Irvine, California. Daar bestelde Sultan een bordje soep dat koud werd geserveerd. Ze verzocht de ober de soep voor haar op te warmen.

Sultan vertelde dat zij grof werd behandeld door de ober. Toen zij haar warme soep uiteindelijk kreeg, dacht zij in eerste instantie op garnalen te kauwen. Omdat het niet wilde lukken met het kauwen, spuugde ze de resten in een servet. Ze kreeg de schrik van haar leven toen bleek dat het een condoom was. Sultan vertelde dat zij sindsdien zwaar emotioneel en angstig is geworden.

Het restaurant is een eigen onderzoek gestart, maar kon niet ontdekken hoe het mogelijk is dat er een condoom in de soep terecht is gekomen. Het bedrag van de schikking blijft een geheim tussen beide partijen.