Daphne Deckers als dj op Noordzee

Bekende Nederlanders zijn ''in'' bij radio Noordzee zo blijkt. Eerst contracteerde men Gordon als ochtend-jock. DJ Robert Jensen werd bij zijn afwezigheid vervangen door Patty Brard. Brard kreeg op haar beurt een middagprogramma bij de zender in het weekend, en nu heeft men als tijdelijke vervanger voor Gordon een beroep gedaan op ex-fotomodel Daphne Deckers.

Deckers, tegenwoordig moeder en schrijfster van beroep, zal vanaf vrijdag 2 januari tot en met vrijdag 9 januari op de werkdagen tussen 6.00 en 10.00 uur Gordon vervangen op Noordzee 100.7FM. Daarna zal Gordon het weer overnemen, die dan terug is van vakantie.

Deckers is blij met haar tijdelijke job: ''Ik was blij verrast toen Erik de Zwart mij belde of ik voor anderhalve week de ochtendshow van Gordon wilde overnemen. Het is niet de bedoeling dat ik Gordon ga imiteren. Dat is immers onmogelijk. Gelukkig word ik in dit avontuur bijgestaan door een paar fantastische vakmensen. 's Ochtends, in de file, vind ik het heerlijk om naar de radio te luisteren en nu krijg ik de kans om het zelf te maken! Het moeilijkste zal zijn om 05.00 uur mijn bed uit te komen."