ChristenUnie boos over Penisshow

Neftizz had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Haagse gemeenteraadsfractie van de ChristenUnie heeft felle kritiek op een theatershow waarin twee mannen kunstjes met hun geslachtsdeel vertonen. De ChristenUnie noemt de show 'smakeloos'. Volgens de partij hebben mensen hun geslachtsdeel niet gekregen om kunstjes mee te vertonen. De partij stuurt niet direct aan op een verbod, maar wil wel een gesprek met de directie van het Lucent theater, waar de penisshow wordt opgevoerd.

De show waar de ChristenUnie zo boos over is, is de 'Puppetry of the Penis' van twee AustraliŽrs. Wereldwijd trekken ze daarmee al vijf jaar volle zalen. De show trekt deze maand door Nederland. In drie weken geven de artiesten 18 shows. De premiŤre in Nederland vond dinsdag plaats in het Rotterdamse Oude Luxortheater. Donderdag spelen de mannen in de Leidse Schouwburg en maandag in het Haagse Lucent Danstheater.

Het Haagse Lucent theater zegt in een reactie de show gewoon toe te laten: ''het is gewoon een voorstelling, en heeft niets met porno te maken'', aldus een woordvoerder.

-
De website van de bijbehorende show.