[update] FOK!Radio

UPDATE 01 oktober

De mp3's met de opnames van de uitzending staan online:
deel 1 (29MB)
deel 2 (30MB)

Originele bericht

Het is alweer dinsdag en dat betekent de derde uitzending van Fok! Radio. Het programma zal vanavond om 20:00 uur beginnen op het internet radiostation Protune Live Radio. Wil je meteen intunen? Klik dan op een van deze servers:

Server 1 (via Jenthosting.com)
Server 2 (50 luisteraars via Sikkie)
Server 3 (500 luisteraars vanaf via Netmastering.nl)
Server 4 (100 luisteraars)
Server 5 (100 luisteraars vanaf 19:45 uur via Fluxxnet.nl)
Server 6 (200 luisteraars vanaf 19:30 uur via Sytes.net)

In de uitzending van vanavond is alles te horen over Notorious_Roy. hij is moderator van het Games&Consoles forum. Meer forumnieuws hoor je uiteraard van Lord Dreamer. De meest opvallende, liefste, ontroerendste en bizarre zaken op het forum neemt hij met je door.

Deze week is ook Sunchaser er weer met zijn column 'SunChaser gaat offtopic'. En deze keer heeft hij zijn oog laten vallen op de FrontPage. Ook komt er weer een user aan het woord. Deze week is dat Jane. Zij kwam bij Fok! door Big Brother en vormde met -jawel- SunChaser een van de eerste stelletjes op Fok!. Hoe is hun relatie dan nu? Je hoort het vanavond. Wil je overigens ook je vijf minuten aan eeuwige roem op de radio? Mail dan ff je naam, usernaam en telefoonnummer (liefst van een vaste telefoon in verband met de kwaliteit) naar nolius@fok.nl.

Verder zijn er deze week twee nieuwe onderdelen de horen. Namelijk Limburgse Harry met een column en het laatste popnieuws. Hoe en wat krijg je vanavond te horen!

Natuurlijk gaan we ook muziek draaien. En wel de muziek die door jullie zelf is uitgezocht via dit topic op het forum. Maar ook via de mail (nolius@fok.nl) en via ons telefoonnummer 06 - 458 66646 (normaal tarief). En vooral plaatjes die via de voicemail op dit nummer worden ingesproken, hebben voorrang. Want wat is nou leuker om een plaat te draaien die door iemand via de voicemail wordt aangekondigd? Op deze voicemail kun je trouwens ook klachten, vragen en huwelijksaanzoeken kwijt. En duur is het niet, want als je belt kost dat gewoon het normale tarief. Vanavond hoor je ook wat er afgelopen week op deze voicemail werd ingesproken.

En dan valt er tot slot ook nog eens wat te winnen. Je maakt deze week kans op 'Javamania 1'. Dat zijn 15 coole en polulaire Java Games voor je mobiele telefoon. Beschikbaar gesteld door Denda Multimedia. We gaan je kennis over Fok! vanavond testen in deze prijsvraag.

Hoe kan ik luisteren?
Dankzij hulp van allerlei mensen kunnen we veel luisteraars tegelijk laten luisteren. Sommige servers doen het nu meteen al, sommige worden vanavond tijdens de uitzending aangezet. Om te luisteren moet je Winamp, Real Player of Windows Media Player hebben. Voor die twee laatste moet je even op Protune.nl kijken. Heb je Winamp? Dan kun je meteen luisteren door hier te klikken. Lukt dat niet? Klik dan op een van deze servers:
Nu al online:
Server 1 (via Jenthosting.com)
Server 2 (50 luisteraars via Sikkie)
Server 3 (500 luisteraars vanaf via Netmastering)
Later online:
Server 4 (200 luisteraars vanaf 18:00 uur via Sytes.net)
Server 5 (100 luisteraars vanaf 19:45 uur via Fluxxnet.nl)
De stream is op 128 kb/s kwaliteit. Kom je niet op een van deze servers? Dan zitten deze helaas vol. Toch kun je de uitzending nog horen want deze komt achteraf in MP3 op de frontpage te staan.

Heb je overigens nog een server beschikbaar waarmee je de uitzending kunt doorgeven? Dan zijn wij daar altijd blij mee!! Mail het dan naar nolius@fok.nl!!

Overigens kun je nu al inschakelen op de server, want Protune Live Radio zendt de hele dag non-stop muziek uit met 's avonds gepresenteerde programma's!

Reageren?
Wil je reageren op de uitzending? Dan kan dat via een speciaal topic op het forum. Daarnaast kun je een speciaal bericht op onze voicemail achterlaten via nummer 06 - 458 66646 (normaal tarief) of een mail sturen naar nolius@fok.nl als het om Fok! Radio gaat of info@protune.nl als je wilt reageren op het radiostation Protune Live Radio.

Overigens is er volgende week geen Fok! Radio. Dit omdat uw presentator, Nolius, op vakantie gaat naar het mooie Oostenrijk. Dinsdag 14 oktober is er dan weer een splinternieuwe uitzending.

Veel luisterplezier!!