Nieuw condoom moet voor heviger orgasme zorgen

KeviM had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Durex werkt aan een condoom die het orgasme van de man en vrouw 'veel heviger' moet maken. De condoomfabrikant hoopt het voorbehoedsmiddel over twee jaar op de markt te kunnen brengen. Het nieuwe condoom wordt nu nog medisch getest, maar de eerste resultaten waren goed.

Er wordt een stof aan het glijmiddel toegevoegd, dat de penis harder maakt en zorgt voor een betere doorbloeding in de clitoris. Hierdoor zal het orgasme veel intenser zijn, aldus Durex-manager Van Egmond.

In een Durexfabriek in Barcelona wordt momenteel gewerkt aan kleurencondooms die licht geven in het donker. In de toekomst zullen er nog wel meer speciale condooms op de markt komen. "Het zou toch mooi zijn als er ooit een condoom op de markt kwam met een vergelijkbare werking als viagra", meent de directeur van de condoomfabriek in Barcelona.

In Nederland is steeds meer vraag naar speciale condooms: met smaakjes, ultra dunne, met nopjes en de performa die het orgasme van de man uitstelt om zo langdurige seks te hebben. "Het condoom heeft altijd al het stigma dat het niet leuk is om daarmee te vrijen. Als je dan toch veilig wilt vrijen, maak er dan iets leuks van, zodat het geen vervelende verplichting wordt", zegt Van Egmond.