[Update] Festivalnieuws: Lowlands, Pukkelpop ea.

Lowlands
En alweer enkele nieuwe namen: Audio Bullys en Plump DJ's zijn geboekt. Daarnaast zijn er weer vijf films bevestigd: The Ring, Phone Booth, Spiderman, Bowling For Columbine en Jackass: The Movie. Dit maakt dat er in totaal nu tien films bekend zijn. Lowlands vindt plaats op 29, 30 en 31 augustus in Biddinghuizen.

Pukkelpop
Pretty Girls Make Graves hebben zichzelf op hun website bevestigd voor het Belgische Pukkelpop. De band tourt momenteel met The Blood Brothers, dus er is grote kans dat ook zij naar Pukkelpop komen. Pukkelpop vindt plaats op 28, 29 en 30 augustus in Hasselt.

Appelpop
Enkele dagen geleden is de complete line-up van het gratis festival Appelpop bekend gemaakt. Headliners zijn: De Dijk (laatste optreden voor sabbatical), Peter Pan Speedrock, Intwine, Within Temptation, Busted, Beatbusters, Di-rect, Relax en Van Dik Hout. Muziekliefhebbers kunnen voor de twaalfde editie van Appelpop op 12 en 13 september terecht in Tiel.

Vlietpop
In deze preview is alles te lezen over het programma van Vlietpop. De band F33l3r heeft echter af moeten zeggen voor het festival, omdat de gitarist nog te veel hinder ondervindt van een blessure, die hij opliep tijdens een ernstig motorongeluk. F33l3r wordt vervangen door BaggaBownz.