UFO neergestort in Saoedi-ArabiŽ

In Saoedi ArabiŽ is vanmorgen een schotelvormig ongeÔdentificeerd vliegend object neergestort, 220km ten noorden van Jizan om 9:00 lokale tijd. Dit meldt de Arabische krant Arab News.

Ooggetuigen zeggen dat het object op een vliegende schotel leek en licht uitstraalde. Gourverneur Abdul Rahman Al-Osaimi van de autoriteiten heeft het gebied bezocht waar het object neergestort is, en zegt dat de inwoners zeer bevreesd zijn. "Het object is niet groot, maar het maakt de mensen wel bang", zegt Al-Osaimi.

De crash van het object veroorzaakte een enorme schokgolf door het gehele gebied. Mensen renden weg van het schotelvormige object en keken van een afstand toe, aldus autoriteiten.

Veiligheidsofficiers van de overheid hebben de plek bezocht om het vaartuig te bekijken en ooggetuigen te interviewen. Salman Al-Raithy, die de crash zag gebeuren, zegt dat hij het object op lage hoogte zag vliegen en op de grond zag vallen.

Experts denken dat het object een spionagevliegtuig kan zijn van nog onbekende bron. Er is nog niks bekend gemaakt over wat ze nou precies in de schotel aangetroffen hebben.