Jongen wilde leraar doodknuppelen

dondj had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een veertien jaar oude jongen uit Japan is dinsdag gearresteerd omdat hij zijn leraar wilde doodslaan met een honkbalknuppel, de leraar zou de jongen een uitbrander hebben gegeven omdat hij een oorpiercing had genomen. De jongen zou tegen de politie na zijn aanhouding verklaard hebben de leraar echt te hebben willen doden.

De jongen had de piercing in zijn oren in het einde van januari laten zetten, hij kreeg toen veel kritiek van een lerares. Toen de jongen agressief werd kwam er een andere leraar tussen beide die een flink woordje met de jongen wisselde alvorens hem weer te laten gaan.

Op maandagmiddag ging de jongen naar het schoolplein waar de leraar die hem de uitbrander had gegeven een honkbaltraining aan het geven was. De jongen zou "Wie denk je wel niet dat je bent, dat je zo tegen me durft te spreken ?" hebben geroepen, en tijdens de daaropvolgende woordenwisseling een metalen honkbalknuppel hebben gepakt en de leraar op het hoofd hebben geslagen.

De leraar raakte aan zijn slaap gewond, de politie arresteerde de jongen in de vroege ochtend op dinsdag nadat de school het geval had aangegeven.