UFO-meldingen nemen wereldwijd toe

Mastermind had ons via de newssubmit het volgende te melden:

UFO-meldingen, en de geloofwaardigheid daarvan nemen momenteel wereldwijd enorm toe. "Ik kan het niet bijhouden wat er allemaal aan het gebeuren is" aldus UFO-specialist Brian Vike.

Dit jaar al zijn meer dan 70 verschillende UFO-ontmoetingen gerapporteerd in Noord-Canada. Een van recente waarneming door verschillende mensen is het volgende. Nadat vorige week een artikel stond in een lokale krant, hebben een handvol getuigen gemeld dat zij ook een lichtbal hebben gezien, soortgelijk aan degene die Gordon Stewart 29 juli gezien had, waaronder onderwijzeres Dina Hanson. Ze belde Stewart om de details van haar ontmoeting te beschrijven.
Ook de zoon van Hanson, Ryan Hanson had het object gezien, wat gedeeltelijk overeen kwam met Stewarts beschrijving.

De waarneming van Hanson gebeurde vijf minuten eerder dan Stewarts waarneming. Ze hadden beide een fel licht in hoge snelheid in zuidwestelijke richting zien vliegen. In beide gevallen zeiden de getuigen dat het een zeer groot helder licht was, dat geen geluid produceerde.

Dina Hanson dacht meteen aan een neerkomende meteoriet, maar na een telefoontje naar een professor aan de universiteit van B.C. die zei dat meteorieten geluid produceren, werd ze onzeker. "Ik ben vrij sceptisch als het over dingen gaat als UFO's" zegt ze. "Maar omdat er geen geluid was, is het mogelijk dat het iets anders was dan een meteoriet.".

De familie Smithers, twee ouders met hun kinderen, namen evenzo contact ook met Steward, en vertelden een soortgelijk verhaal, echter zij hebben het voorwerp ook een aantal loopings zien maken.

Medeinwoner Dan Derbyshire rapporteerde een andere waarneming. Hij zei dat hij het nu pas gezegd had omdat hij wou laten weten dat ze niet de enigen waren. Hij zegt dat hij gelooft in UFO's alszijnde buitenaards, maar van zijn eigen waarneming denk hij dat het een Amerikaanse testvucht van een geheim vliegtuig was.