Hoveniers krijgen penis afbeelding niet weg

Hoveniers in het dorpje Milford in de VS zijn er niet in geslaagd een enorme afbeelding van een penis te verwijderen van een heuvel achter de plaatselijke school. De hoveniers begonnen afgelopen week met het weg halen van de afbeelding, nadat een melding van vandalisme was binnengekomen. De gigantische afbeelding van de penis is nog steeds zichtbaar in het gras op de heuvel. De hoveniers krijgen het niet voor elkaar om de afbeelding te verwijderen.

Ik weet niet hoe ze het voor elkaar hebben gekregen, maar ze hebben het grondig gedaan, aldus Robert Torento één van de directieleden van de school. Het lijkt erop alsof de enorme tekening in het gras in gebrand met een onkruid dodend middel. De hoveniers hebben inmiddels op diverse manieren geprobeerd de obscene tekening te verwijderen; nieuw gras ingezaaid, het gras in andere vormen proberen te maaien etc. Inmiddels staat de afbeelding al langer dan een maand op de heuvel.

De schooldirectie wil de penis graag verwijderd hebben voordat het schooljaar weer begint. Waarschijnlijk is de enige manier al het gras van de heuvel te verwijderen en de plek opnieuw in te zaaien. Maar dat is nogal een kostbare zaak.