Uitslagen Champions League

Barcelona en Bayer Leverkusen zijn de eerste twee halve finalisten in de Champions League.

Barcelona speelde in eigen stadion tegen Panathinaikos en won de wedstrijd met 3-1. Panathinaikos kwam al snel op voorsprong door een treffer van Konstantinou. Barcelona kwam na twintig minuten spelen op gelijke hoogte door Luis Enrique. Vlak na rust scoorde Enrique de 2-1, waarna Saviola de 3-1 binnen schoot.

Bayer Leverkusen heeft met 4-2 van Liverpool gewonnen. Het duel bleef tot het einde aan toe spannend. Bij rust stond het nog 1-1, maar na rust werd het een doelpuntrijk duel, waarin Bayer leverkusen uiteindelijk de sterkste bleek. Litmanen schoot in de 79e minuut de 3-2 binnen, maar vijf minuten later, maakte Lucio de beslissende treffer voor de Duitsers.